Вклучување во училиштата

Во оваа лекција се достапни материјали за инклузивна средина за учење, интеркултурно образование и компетентни педагози кои ни се потребни во денешниот интеркултурен свет.

Ве молиме погледнете ги видеата и прочитајте ги текстовите.

Elearningproject.eu
Scroll to Top